Toeren met een Volkswagen bus of kever

Even een dag terug naar toen: een dagje weg met een Volkswagen bus of kever

Heerlijk een dag weg met je gezin, je liefje of met vriend(inn)en? Wij hebben het allerleukste vervoer voor jou. Huur een dag één van onze T2 bussen. Ga jij liever met een Volkswagen kever op pad? Dat kan! We hebben een uitgebreide keuze voor je, plezier gegarandeerd!

Zo’n vintage Volkswagen bus roept toch het ultieme gevoel van vrijheid en vakantie bij je op?! Bijna iedereen krijgt een glimlach op zijn of haar gezicht bij het zien van één van onze bussen (T2). En dat gevoel snappen wij heel goed. Wij zijn Gerrit en Wilma – zeg maar gerust ‘Volkswagen oldtimer liefhebbers’. Het vrije gevoel, de nostalgie maar ook het “werken” tijdens het rijden in een oldtimer is een unieke ervaring

Dagje touren

Wij wonen zelf op de Veluwe en zijn gek op de mooie natuur die hier te vinden is. Daarom hebben wij mooie routes voor jullie uitgestippeld zodat jullie onbezorgd (met als optie een goed gevulde picknickmand) de Veluwe kunnen gaan ontdekken. In onze routes staan diverse stops aangegeven waar jullie heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de omgeving. Jullie kunnen heerlijk bij de lokale horeca aangaan of gewoon lekker in de natuur wat nuttigen. We kunnen stoelen, tafels en parasols meegeven voor onderweg, uiteraard in de stijl van vroeger.

Ja, ik wil een bus huren

Fotoshoot met een Volkswagen bus

Wij snappen dat je dit gave moment graag wilt vastleggen. Daarom regelen wij met alle liefde een mini-fotoshoot voor jou om deze herinnering voor altijd te bewaren.

Ja, ik wil een fotoshoot

Geef een dagje uit met een Volkswagen oldtimer cadeau

Het is natuurlijk ook superleuk om iemand te verrassen met een cadeaubon voor het rijden in één van onze fantastische vintage Volkswagens. Bijvoorbeeld je zoon of dochter die net zijn of haar rijbewijs heeft, of je ouders die altijd zo blij worden van de vintage Volkswagen bussen. Volgens ons maak je iedereen blij met een veluwevolkswagenverhuur.nl-cadeaubon!

Ja, ik wil een cadeaubon