Een personeelsuitje dat altijd door kan gaan: huur een Volkswagen bus of kever

Leuke, gezellige personeelsuitjes vind je bij veluwevolkswagenverhuur.nl

Je hebt de eer gekregen het personeelsuitje te regelen! Supertof, we helpen je graag. Want wij hebben een personeelsuitje dat altijd door kan gaan, weer of geen weer. Blije – misschien wel verraste – gezichten en een onvergetelijke dag gegarandeerd.

Wij zijn Gerrit en Wilma – zeg maar gerust ‘Volkswagen oldtimer liefhebbers’. We genieten altijd van het rijden in een oude Volkswagen en dat gevoel willen wij graag delen. Herinneringen aan vroeger, of juist een hele toffe ervaring voor de generatie van nu.

Wij wonen zelf op de Veluwe en zijn gek op de mooie natuur die hier te vinden is. Daarom hebben wij mooie routes voor jullie uitgestippeld zodat jullie onbezorgd (met als optie een goed gevulde picknickmand) de Veluwe kunnen gaan ontdekken. Zo kan je richting Zwolle rijden, of juist langs het kanaal richting Apeldoorn. Stop onderweg eens in de leuke dorpen in de buurt, zoals Epe of Heerde. Je vindt er leuke horeca en misschien zie je onderweg wel een wild zwijn dat je pad kruist. Welke kant je ook op gaat: de Veluwe zal je verrassen!

In onze routes staan diverse stops aangegeven waar jullie heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de omgeving. Jullie kunnen heerlijk bij de lokale horeca aangaan of gewoon lekker in de natuur wat nuttigen. We kunnen stoelen, tafels en parasols meegeven voor onderweg, uiteraard in de stijl van vroeger.

Een personeelsuitje bij veluwevolkswagenverhuur.nl is al te regelen vanaf €195,- per bus.
Jullie mogen zelf rijden, maar als het gewenst is, hebben wij ook een hele gezellige chauffeur tot jullie beschikking.

Meer weten?

Onze oldtimers! Ik wil graag contact